laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GOEDLOPEND ISOLATIE- EN RENOVATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61664 21-10-2015 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Bedrijf gelegen in Brabant en al 40 jaar actief in het leveren en aanbrengen van spouw-, dak-, en vloerisolatie, dubbele beglazing, kunststof-, aluminium- en houten kozijnen en serres, rolluiken en andere typen zonwering alsmede het uitvoeren van kleine bouwkundige werkzaamheden.

Het bedrijf heeft 8 vaste personeelsleden en een flexibele schil. Het staat in de regio bekend als deskundig, kwalitatief hoog en integer. De vaste klantenkring (voornamelijk particulieren) bevindt zich voornamelijk in een straal van 100km rondom vestigingsplaats.

Locatie is nabij de snelweg en heeft goede bereikbaarheid. Het bedrijfsgebouw heeft echter weinig uitbreidingsmogelijkheden.

Verkoop betreft aandelen van een zeer rendabele organisatie, een groot klantenbestand met hoge retentie, flexibele organisatie, contacten met hoogwaardige leveranciers, groeipotentie. Overname van onroerend goed in de vorm van de bestaande werk- en opslagplaats, kantoorruimte en een showroom is bespreekbaar. Huur (met kooprecht) is eventueel ook mogelijk. Huurkosten van het zakelijke onroerend goed zijn momenteel € 35.000 per jaar. Op het perceel is tevens het woonhuis van de huidige eigenaars aanwezig.
Ook MBI is mogelijk. Voorkeur gaat uit naar een koper met een focus op deze bouw gerelateerde branche.

Reden van verkoop is de leeftijd van de eigenaars. De huidige eigenaar is bereid om na overname van aandelen nog ongeveer een jaar betrokken te blijven bij de organisatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29