laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT MET BEWONING IN ALGARVE PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61661 21-10-2015 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Te koop aangeboden wordt dit fantastische restaurant met woonruimte gelegen op een riant perceel van 6.000 m2 met een prachtig panoramisch uitzicht, gelegen op het hoogste punt in de heuvels van Alcaria do Cume in Tavira met een met in de verte zicht op de Atlantische Oceaan. Het restaurant is actief en kan als lopende zaak overgenomen worden! Vele bezoekers hebben reeds genoten van een unieke lunch of diner in dit pittoreske restaurant welke inclusief inventaris over te nemen is! Dit onroerend goed is prachtig gelegen in een zeer natuurrijke omgeving op een half uur van Tavira. In deze omgeving genieten mensen van de rust en de pure natuur! Ook zijn er wandelaars die hier passeren en pauzeren voor een hapje en een drankje.

Het restaurant opende zijn deuren voor het publiek in maart 2007. In de jaren daaropvolgend is het lokaal een bekend restaurant geworden. Dit is een ideale uitvalsbasis voor diegene die een goed leven in de Portugese zon wilt combineren met koken voor gasten! Er is een professionele keuken aanwezig. De huidige eigenaren willen graag rentenieren en daarom deze mooie kans aan een ander overdragen.

Boven het restaurant bevind zich de woning waarvan u ook mooi uitzicht heeft. De woning beschikt over 2 slaapkamers, een kantoorruimte, een woonkamer met open haard, grote keuken, een badkamer en een groot dakterras met prachtig uitzicht op bergen en de blauwe oceaan in de verte. Indien u de villa echter voor dubbele bewoning of bewoning incl. verhuur wenst te gebruiken is het ook mogelijk; de begane grond beschikt over eigen voorzieningen en kan dus ook zodanig als woonruimte in gebruik genomen worden!

De begane grond is volledig uitgerust met moderne apparatuur in de keuken en met alle benodigde vergunningen voor een restaurant!
Het restaurant biedt plaats aan 40 personen binnen, 40 terrasplaatsen en is gelegen op een perceel van 6.000m2 met een zeer kleurrijke tuin en een prachtig uitzicht. Tevens zijn er een personeelsruimte, diverse bergruimtes en gastentoiletten. De woning en het restaurant beschikken over een ruime parkeergelegenheid, waterbron, watertank en telefoon en internet aansluiting.

Pak uw kans om een eigen zaak te starten in Portugal en te genieten van de Portugese keuken en cultuur!

Voor meer foto's en informatie reageer en wij nemen contact met u op.

Nu in prijs verlaagd € 245.000
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29