laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REVOLUTIONAIRE FINTECH ONDERNEMING ZOEKT KAPITAAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61657 20-10-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

De vermogensbeheer branche is toe aan vernieuwing!
Een partij die het anders doet, de klant centraal stelt en zorgt dat er werkelijk echte kosten worden bespaard (dus meer rendement voor de belegger), gaat binnenkort de markt betreden met een gloednieuw initiatief. Momenteel is er een team van ondernemers ingestapt die de eerste financiering hebben verzorgd.

Nadat het platform gereed is zal het minimal viable product (MVP) worden gelanceerd en wordt er samen met gebruikers gewerkt aan een optimale user experience op de website. Om de vleugels sneller en internationaal uit te slaan is geld nodig dat voornamelijk in het product geinvesteerd zal worden en op maat gesneden marketing campagnes.

Bent u ondernemend? En bent u bereid om minimaal 100K te investeren in een FinTech onderneming die beleggen zonder kosten of in ieder geval bijna geen kosten hoog in het vaandel heeft staan? Dan zien wij uw bericht met belangstelling tegemoet. Na uw reactie zal een telefonische kennismaking volgen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29