laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEF ADVIESCONCEPT FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61655 20-10-2015 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een vooruitstrevend en innovatief administratie-adviesconcept, is een ondernemende en eigentijdse franchiseformule waarvoor wij op zoek zijn naar bestaande administratie-advieskantoren die er de behoefte aan hebben om hun kantoor op een professionele wijze voort willen zetten.

Binnen deze franchiseformule werkt men als collega’s met elkaar samen en delen hun kennis met als doel om MKB organisaties financieel te ontzorgen en (on)gevraagd te adviseren.

Binnen dit concept zijn collegialiteit, elkaar helpen en het samen doen kernwaarden. Het denken vanuit de formule staat voorop. Dit betekent elkaar ondersteunen bij uiteenlopende vragen en eigen ervaringen delen met anderen. Op deze wijze bouwen we met z’n allen aan de mooiste franchiseformule binnen de financiële dienstverlening en natuurlijk profiteert uw kantoor hier ook van.

De franchiseformule bestaat sinds 2003 en heeft zich de laatste jaren als kwaliteitsformule bewezen. Zij zijn inmiddels gegroeid naar een landelijke dekking met 36 vestigingen. De formule is in het bezit van het erkend lidmaatschap van de Nederlandse Franchise Vereniging. Het servicekantoor ondersteunt de franchisenemers op het gebied van ICT, marketing, kennis en kwaliteit. Naast algemene ondersteuning gelooft men in maatwerkbegeleiding van hun franchisekantoren. Op deze wijze halen zij het maximale uit iedere vestiging.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29