laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIEADVIES CONCEPT FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61654 20-10-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een succesvol en vooruitstrevend administratie-advies concept op basis van franchise met een landelijke dekking van thans 36 kantoren, is op zoek naar bestaande administratie-advieskantoren met 1 tot 4 FTE 's die toe zijn om de volgende fase van hun bestaan op een professionele en verantwoorde wijze vorm te geven.

Het concept van onze opdrachtgever heeft zich hier in de loop der jaren in gespecialiseerd. Of het nu gaat om de invulling van een innovatief ICT systeem, de behoefte aan het kunnen bieden van een one-stop-shopping van gespecialiseerd advies van het in huis hebben van diverse specialisten, of een intensieve begeleiding daar waar het gaat om de uitbreiding van een goed renderende portefeuille, onze opdrachtgever biedt u hierin professionele begeleiding en ontzorgt uw kantoor, zodat u zich met name bezig kunt houden met de advisering van uw klanten.

Het concept is met name gericht op het willen zijn van een sparringpartner/ controller ten behoeve van uw opdrachtgever in het MKB en MKB+. Uw pro actieve toegevoegde waarde zal een bijdrage leveren waardoor uw opdrachtgever zijn of haar zakelijke en of persoonlijke doelen op een verantwoorde wijze kan realiseren. Onze opdrachtgever is zich ervan bewust, dat alleen een modern kantoor, waar de adviesfunctie een prominente rol in speelt, ondersteund door innovatieve systemen, kans van slagen heeft om de toekomst met een gerust hart tegemoet te kunnen zien.

Heeft u de wens om uw kantoor op een professionele wijze de toekomst in te loodsen en u bent gemotiveerd en gedreven om de volgende fase van het bestaan van uw kantoor gestalte te geven, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid u uitgebreid, ook in een persoonlijk gesprek te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29