laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIE- EN ACCOUNTANCYFORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61653 20-10-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een bewezen en succesvol administratie-accountancy formule op basis van franchise, is op zoek naar gedreven en gemotiveerde adviseurs om in de regio Meppel een bij de tijd kantoor neer te zetten dan wel hun bestaand kantoor binnen een professioneel concept te willen voortzetten.

De formule is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner/ controller ten behoeve van MKB organisaties en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering. U biedt uw diensten aan tegen een maandabonnement. U vertaalt de cijfers in een voor uw klant bruikbare taal en reikt derhalve daarmee de middelen aan waarmee uw klant zijn of haar doelstellingen op een verantwoorde wijze kan realiseren.

De franchiseorganisatie reikt u alle tools aan waarmee u uw kantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning (PE punten), de permanente beschikking over een professionele back-office waardoor u één loket voor uw klant kan zijn dan wel de aan u aangeboden marketingtools. Elk onderdeel is innovatief en wordt op een professionele wijze toegepast. Onze opdrachtgever is zeer vooruitstrevend waar het gaat om de doorontwikkeling van de systemen. De huidige administratie-accountancymarkt vraagt om efficiency en geeft u daardoor de ruimte om uw gewenste en vaak noodzakelijke adviesfunctie gestalte te kunnen geven.

Bent u een gedreven, ambitieus en gemotiveerde adviseur, HBO dan wel academisch gevormd? Wilt u meer informatie over dit profiel? Reageer en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29