laatst bijgewerkt op: 23-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INVESTEERDER GEZOCHT VOOR MATRAS FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61614 09-10-2015 Detailhandel Non-Food Slapen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Voor een nieuw concept, gekoppeld aan een revolutionair nieuw product in slaapcomfort, zoeken wij een investeerder. Als potentiële investeerder zie je de markt voordat die zich aandient, wellicht omdat je enige affiniteit hebt met deze branche.

De matras formule wordt gekoppeld aan een nieuwe franchiseformule, waarin consulenten niet alleen de samenwerking aangaan met o.a. Fysiotherapeuten of gewichtsconsulenten, maar vooral ook de markt weten te benaderen voor de doelgroep 40plus consumenten. De matras formule is geheel omkleed door het A.R.S. systeem dat wij in iDEPOT geregistreerd hebben. Het A.R.S. systeem is zo revolutionair dat wij er een nieuwe standaard van zouden kunnen maken, middels het uitgeven van licenties. Het A.R.S. systeem zal ook nog verder worden doorontwikkeld, waardoor het testmatras volledig kan worden ingesteld op de Tablet.

De investeerder die wij zoeken kan zich vooraf legitimeren, is bereid voorafgaand aan een gesprek een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en kan aantonen vermogend te zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29