laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VOETBALONDERNEMING ZOEKT ONDERNEMENDE MANAGERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61609 08-10-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Talenten herkennen is de holy grail van de voetbalwereld. Deze onderneming beschikt over wereldwijde verkooprechten van een applicatie waarmee spelers hun talent kunnen meten en ontwikkelen en coaches hun team optimaal kunnen samenstellen en ontwikkelen. De applicatie meet behalve fysieke aspecten ook mentale en speltechnische factoren.

De markt is groot en niet gebonden aan grenzen. De voetbalonderneming staat op het punt de vleugels fors uit te slaan. Daarvoor zijn wij op zoek naar ondernemers of ondernemende managers met een passie voor voetbal die samen een Management Team gaan formeren. Eigen inbreng van kapitaal waarvoor een aanmerkelijk aandeel in de onderneming wordt geboden, is een vereiste.

Dit team zal de onderneming uit laten groeien tot de belangrijkste speler in dit segment. Op termijn kan het Management Team de onderneming in overleg in zijn geheel overnemen.

Wij zijn op zoek naar een verkoop- en operationeel directeur en een marketing directeur (MBI). Voor beide posities geldt dat een groot netwerk in de voetbalwereld tot aanbeveling strekt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29