laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VERHUURMAKELAAR MET TALENKENNIS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61607 06-10-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een makelaardij die zich gespecialiseerd heeft in de markt van verhuur aan Expats. Zij verhuurt primair huizen in het hogere segment van de markt. Naast een groei van de omzet bij de bestaande franchisenemers ziet zij het aantal franchisenemers toenemen. Daarmee neemt ook het marktaandeel toe.

De ruim 20 jaar ervaring met de formule maakt dat er veel kennis aanwezig en is zij, in veel van de gebieden waar zij actief is, marktleider. Een landelijke dekking komt in zicht maar voor de verdere verdichting van het netwerk zijn wij nu op zoek naar franchisenemers die actief willen zijn in West- & Oost Brabant, Amsterdam & Rotterdam. Ook Twente en Zwolle worden gezien als uiterst interessante marktgebieden.
In het kader van voortdurende innovatie zijn diverse nieuwe systemen in gebruik genomen die samen met de franchisenemers tot stand zijn gekomen. Zo is er een website ontwikkeld die op een slimme manier leads genereert.
De franchisenemers hebben het vermogen om mensen samen te brengen en combineren dat met zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid en een hoog energieniveau, gericht op het leveren van een topprestatie richting verhuurders en huurders.

Als u geïnteresseerd bent, heeft u ambitie om actief bezig te zijn met acquisitie. Het vermogen om te kunnen netwerken en een commerciële inslag geven u precies dat waarmee u succesvol zult zijn. De formule ondersteunt u met alle praktische zaken zodat u zich direct kunt richten op het opbouwen van een bestand van te verhuren woningen. U bent in uw gebied verantwoordelijk voor de bemiddeling van huur en verhuur van zakelijke en particuliere woningen.
De formule wordt gekenmerkt door een bewezen systematiek. De methodiek wordt (nog) steeds verder geprofessionaliseerd en er is nu al sprake van een netwerk van ruim 15 vestigingen. De kennis en ervaring van deze franchisenemers staan u ook ter beschikking.

Als de investering (€ 25.000, -) en het profiel bij u past sturen wij onze uitgebreide documentatie toe en komen wij met u in contact voor een eventuele afspraak.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29