laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BABYZWEMMEN VANAF 0 JAAR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61605 06-10-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is franchisegever in de thuismarkt en het Verenigd Koninkrijk de absolute marktleider in het baby- & peuterzwemmen. Hoewel dit in Nederland al in de nodige zwembaden wordt aangeboden doet niemand dat nog op de professionele manier van deze formule. Zij is dan ook hard op weg om ook in andere landen een leidende rol te spelen in het zwemonderwijs aan (zeer) jonge kinderen.

Na uitgebreid (markt) onderzoek naar de potentie in Nederland en de daaruit gebleken ruimte van ongeveer 25 vestigingen, worden nu franchisenemers gezocht. De hoge standaards en het succes van de formule in andere landen zal franchisenemers ook hier aanspreken.

Een deel van het succes wordt verklaard door de bedrijfscultuur en het ondernemerschap. Relevant voor de groei zijn de franchisenemers en de ondersteuning door de moederorganisatie. Elementen als backoffice, training, 1e lijnsbusiness advies, marketing, inkoop etc. maken dat de franchisenemers zich kunnen richten op de kernactiviteiten en hun groei.

Ouders willen altijd het beste voor hun kinderen, steeds meer moeten ouders zelf het initiatief nemen om hun kinderen te leren zwemmen. Nederland is een zwemland en er is nog geen landelijke professionele aanbieder op dit niveau.

Hoewel de redzaamheid een primaire rol speelt bij het curriculum zijn de andere voordelen voor de ouders en kinderen minimaal net zo belangrijk. Effecten op leergedrag, motoriek en ouder/kind relatie zijn onderdeel van de lesstof en oefeningen zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Om succesvol te kunnen zijn moet u kunnen gedijen in een omgeving die commercieel en tegelijkertijd creatief is. U moet passen in een cultuur die effectiviteit combineert met het vermogen om mensen te laten groeien. Een match met die bedrijfscultuur is daarom een randvoorwaarde. U beschikt daarnaast over de middelen om een bedrijf te starten en vooral over de zorgzaamheid die past bij het product, de formule en de ambitie om uw bedrijf op te bouwen.

Als u de lokale ondernemer bent die wij zoeken en u bent u bereid om geld (ongeveer 35.000, -) en energie te investeren in uw eigen bedrijf dan biedt deze formule u een inspirerende omgeving met veel oog voor innovatie en zelfstandigheid.

Graag sturen wij u uitgebreide informatie toe. Hiermee kunt u op uw gemak bekijken of deze formule bij u past.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29