laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WERELDMERK INTRODUCEERT NIEUWE FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61604 06-10-2015 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

De bakermat van de Pizza ligt in de VS. Van hieruit hebben talloze formules de wereld veroverd. De formule van onze opdrachtgever is één van de belangrijkste spelers op het gebied van Quickservice wereldwijd. De moederorganisatie heeft verschillende merken in haar portefeuille en is actief in ruim 100 landen. De formule kenmerkt zich door het gebruik van verse ingrediënten en de hoogwaardige kwaliteit. Zij heeft een lange historie en voorziet in haar groei d.m.v. franchise. Meer dan andere formules heeft zij deze aangepast aan haar internationale expansie o.a. met een aan de lokale omstandigheden aangepast design. De inkoop wordt op Europees niveau geregeld.

Juist door de historie van het merk is er sprake van een goed doordachte formule waarin er sprake is van innovatie m.b.t. veel aspecten van de bedrijfsvoering. Zowel voor de marketing als de operations geldt dat veel van de normen vastliggen en zijn beschreven. Zij behoort tot de meest winstgevende in haar branche.

Omdat de formule al aanwezig is in een groot aantal landen is een Europees hoofdkantoor opgezet dat moet helpen met de ondersteuning van franchisenemers. Overtuigd van haar succes is de formule nu op zoek naar ondernemers die mee willen groeien. Voor Nederland zoeken wij ook ondernemers die de mogelijkheid willen onderzoeken om te starten met minimaal vijf units.

De ideale kandidaat beschikt over een praktische instelling, kan goed leiding geven en heeft een ondernemersmentaliteit. Daarnaast beschikt u vanzelfsprekend over ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Hoewel ervaring in de (quick Service) branche u helpt is dat geen harde eis. Affiniteit met food en dienstverlening is echter onontbeerlijk.

Als u die ondernemer bent dan biedt de opdrachtgever u een inspirerende omgeving met oog voor veel innovatie en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29