laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEVE BEZORGFORMULE FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61603 06-10-2015 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is uniek doordat zij 3 groeimarkten met elkaar combineert. Het betreft hier een thuisbezorgformule in hamburgers. Twee markten, thuisbezorgen en hamburgers, die nog steeds een grote groei laten zien. Zij doet dat als franchise, een organisatievorm die zich ook kan verheugen in een toenemende populariteit. Traditioneel worden pizza’s en Spareribs thuisbezorgd. De geboden combinatie is dus behoorlijk innovatief.

De productie, operationele kwaliteit en de gedetailleerde en consistente manier van werken zijn afgestemd op het vermogen om een smakelijk, hoogwaardig product snel thuis te bezorgen. De franchise is goed doordacht en zowel voor de bedrijfsvoering, de marketing als de operationele kant van de business is veel vastgelegd en beschreven.

Voor diverse andere landen in Europa worden gesprekken gevoerd voor het uitgeven van een licentie. Voor dit jaar is nog een uitbreiding met minimaal 3 vestigingen voorzien. Als franchisenemer bent u verantwoordelijk voor de lokale operationele exploitatie. Na de intensieve training gaat u aan de slag om de ideale locatie te identificeren, de (ver) bouw ter hand nemen en een marketingplan uit te voeren. U wordt daarin nadrukkelijk ondersteund door de franchisegever.

Naast een hands-on mentaliteit, het vermogen om leiding te geven en een ondernemersmentaliteit beschikt u vooral over ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Ervaring in de food of horeca geeft u een voorsprong maar is geen harde eis. Affiniteit met food en dienstverlening is dat wel.

Als u die ondernemer bent dan biedt deze formule u een inspirerende omgeving met oog voor kwaliteit, ontwikkeling en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29