laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HANDELSONDERNEMING DAMESKLEDING MET EIGEN MERK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61572 19-01-2016 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Zeer winstgevende handelsonderneming in de damesbovenkleding met een sterk eigen merk. Men richt zich op het midden-hoge segment. Het bedrijf levert aan een loyale groep kleding boetieks, zowel nationaal als internationaal. De DGA ontwerpt zelf de collecties in samenwerking met een styliste en ondersteuning van eigen medewerkers. De productie vindt plaats bij een externe buitenlandse partij.

De DGA heeft besloten zich te gaan richten op andere activiteiten buiten de onderneming en zoekt daarom een commerciële opvolger. Een opvolger die ervaren is in het commerciële proces, zorgt voor groei en het internationaal uitbouwen. Indien gewenst is de DGA bereid na de overdracht projectmatig een adviserende rol te vervullen. De voorkeur gaat uit naar een volledige overname door een strategische partij maar de mogelijkheid om in te stappen met een beperkte inbreng is bespreekbaar. Verplaatsing van de activiteiten is mogelijk.

Het betreft een goedlopende onderneming met groeikansen. De mogelijkheden voor internationalisering zijn nog niet optimaal benut.

Na ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er in overleg met onze opdrachtgever een informatiememorandum beschikbaar. Indien u na het bestuderen daarvan blijvend geïnteresseerd bent, wordt er een kennismakingsgesprek gepland.

Voor meer informatie over dit bedrijfsprofiel kunt u reageren en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29