laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BANDENBEDRIJF GERICHT OP NICHEMARKTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61536 16-09-2015 Groothandel Groothandel in auto`s en accessoires
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

Dit prachtige en goed renderende bedrijf met een rijke historie heeft haar kwaliteit bewezen en heeft veel loyale klanten. Het bedrijf is gespecialiseerd in banden voor landbouw, industrie, vrachtauto’s en personenauto’s en opereert in een aantal nichemarkten waar nog veel groeipotentie ligt.

Een mooie kans voor een slagvaardige ondernemer met commerciële capaciteiten om dit bedrijf te leiden en verder te laten groeien. De nieuwe eigenaar zal het boegbeeld van het bedrijf worden. Deze kandidaat-koper zal de voorman bijstaan en medesturing geven aan het personeel. Commerciële activiteiten, zoals het bezoeken van klanten en inzet van marketingmiddelen behoren tevens tot de verantwoordelijkheid van de nieuwe eigenaar. Op dit moment wordt er al volop in sales geïnvesteerd.

De huidige DGA’s zijn er veel aan gelegen dat het bedrijf door de juiste partij wordt gekocht en zal in de eerste maanden betrokken zijn bij de overdracht.

Het huidige pand is eigendom en zal onderdeel zijn van de verkoop. De vraagprijs is 1,5 miljoen euro.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29