laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INVESTEERDER/MEDE AANDEELHOUDER ICT BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61451 27-08-2015 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Groeiende onderneming in ICT branche (planningssoftware) zoekt groeifinanciering.

Het bedrijf levert planningssoftware en is een belangrijke toevoeging op bekende ERP-systemen. Met de ERP- leveranciers wordt nauw samengewerkt. De software werkt ook stand-alone. Naast het software product levert het bedrijf tevens consultancy en training.

De onderneming is groeiende. De producten hebben zich bewezen. De onderneming beschikt over bestaande klanten die zeer tevreden zijn over de applicatie. Er is sprake van een zeer strak gedefinieerde doelgroep. Daartoe behoren bedrijven in de dienstverlening (o.a. facilitair en consultancy) logistiek en zorg. De verkoop vindt tot nu toe plaats op de Nederlandse markt. Er wordt gewerkt in een klein team vanuit een kantoor in het midden van Nederland.

Om verder te groeien gaat het bedrijf de commerciële activiteiten uitbreiden. Daarnaast zal het software product verder doorontwikkeld worden. Voor deze uitbreiding is (groei) financiering nodig van 100K tot 150K in ruil voor een aandelenpakket. Het bedrijf heeft de voorkeur voor een investeerder die ook met ervaring en netwerk kan bijdragen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29