laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMMERCIEEL DIRECTEUR (MBI) ZAKELIJKE DIENSTVERL.

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61440 25-08-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk € 50.000 - € 100.000 € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Commercieel directeur voor onderneming in de zakelijke dienstverlening met hoge maatschappelijke betrokkenheid.

Helemaal voor jezelf beginnen is een enorme stap met de nodige (financiële) risico’s. Meedoen in een start-up kan heel leuk zijn maar heeft eveneens veel risico’s. Weleens gedacht aan instappen in een bestaand bedrijf ?

Dit is je kans!
Ons participatiebedrijf wil samen met jou in dit mooie bedrijf stappen dat maatschappelijk zeer betrokken is. Het bedrijf is actief in de zakelijke dienstverlening, heeft een doordacht mobiliteitsconcept en draagt bij aan een hecht ondernemersklimaat. Het bedrijf bestaat sinds enkele jaren en heeft een groot groeipotentieel. Er wordt gewerkt in een klein zeer betrokken team. Het werkgebied is heel Nederland.

Jij gaat volledig voor de commercie en het uitbouwen van het verkoopapparaat. De commerciële units houden zich bezig met commercie in de meest pure vorm; acquisitie, relaties opbouwen met bestaande klanten en zorgen dat er voldoende service is.

Wie zoeken we ?
Commercieel gedreven persoon, die ervaring heeft in het uitbouwen en leiden van verkoopteams. Je snapt hoe de B2B markt in elkaar zit.
Je bent bereid om zelf €130.000 te investeren in dit bedrijf in ruil voor een stevig pakket aandelen.

Wat bieden we?
De mooie kans om in te stappen in een bestaand bedrijf met bewezen succes. De mogelijkheid om echt te gaan ondernemen. Een functie als commercieel directeur.
Mede aandeelhouder worden in dit bedrijf en dus invloed kunnen uitoefenen op toekomstige besluiten en profiteren van de groei.
Management fee vanaf de eerste dag.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29