laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SALES ONDERNEMER IT HANDELSBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61372 04-08-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Niet alle verkoop kan online worden gedaan. Direct sales (B2B) is naast (online) marketing een belangrijk aspect van dit bedrijf. Voor een aantal producten, zoeken we een verkoopgerichte ondernemer (MBI).

De onderneming is een handelsorganisatie in software met vooral op internet gerichte producten. De onderneming levert applicaties die voor het MKB binnen 5 werkdagen inzetbaar zijn en daardoor meteen rendement opleveren. De applicaties sluiten naadloos aan bij moderne MKB bedrijven die optimaal gebruik willen maken van online communicatie om meer business te generen.

De onderneming biedt eigen software en software van derden aan binnen haar klantennetwerk vanuit een eCommerce software winkel.
Daarnaast bouwt en onderhoudt de onderneming de benodigde eCommerce- & ICT infrastructuur voor de klanten. Naast de ontwikkeling van producten behoort tevens ondersteuning tot het dienstenpakket.

Als verkoopdirecteur koop je een belang in de onderneming en ben je verantwoordelijk voor nieuwe afzetkanalen en het optimaliseren van de bestaande. Je bent onderdeel van het managementteam (bestaande uit 3 man) en denkt mee over strategische keuzes.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29