laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INSTALLATIEBEDRIJF ZOEKT MBI KANDIDAAT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61369 03-08-2015 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Succesvol gespecialiseerde installatiebedrijf op het gebied van ventilatie infrastructuur met een sterke marktpositie zoekt i.v.m. pensionering een bedrijfsleider (mogelijk toekomstig directeur). Management buy in behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijf:
Succesvol derde generatie familiebedrijf met een uitstekende reputatie in de markt. Het bedrijf telt inclusief een flexibele schil omstreeks 45 werknemers en omstreeks € 4.5M omzet op jaarbasis. De organisatie kent een informele cultuur waarbij het adagium, afspraak is afspraak, hoog in het vaandel gehouden wordt. Hiermee heeft het bedrijf een goede reputatie bij afnemers, leveranciers, personeel en de ingehuurde zelfstandigen. Het bedrijf is gevestigd in het midden van Nederland

Positie:
In verband met de aanstaande pensionering van de huidige functionaris en de sterke groei die het bedrijf doormaakt, is de directie op zoek naar een ondernemende bedrijfsleider (m/v) die tevens een deel van het relatiebeheer voor zijn/haar rekening kan nemen. De nadruk wordt gelegd op de dagelijkse operationele leiding, onderhouden van contacten met afnemers, en toeleveranciers, het beoordelen van calculaties en nieuwe aanvragen en de aansturing van de projectleiders en planning en productie. Een participatie in de onderneming is uitgangspunt van het aanbod.

Kandidaat:
Evenwichtige persoonlijkheid die snel vertrouwen weet te winnen van zowel klanten als werknemers. Heeft oog voor menselijke verhoudingen en haalbaarheid. Heeft een resultaatgerichte, ondernemende instelling en is bereid risico te nemen. Is stevige gesprekspartner voor sleutelfunctionarissen, luistert goed. Onderhoud relaties met bestaande klanten. Een zelfstarter die initiatief toont en een ondernemende hands-on mentaliteit heeft. Komt uit of heeft affiniteit met de branche.

Geboden:
Unieke kans om deel uit te maken van een enerverende en succesvol bedrijf in een groeiende markt. Markt conforme beloning. Het participeren in de onderneming is uitgangspunt van het aanbod.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29