laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


QUICKSERVICE VAN DEZE TIJD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61360 29-07-2015 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 50.000 - € 100.000 n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

De voedingstrends van nu zijn groen! Groenten zijn in, groene thee is super populair en ons 'groene schuldgevoel' speelt op. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de nieuwe succesformules salades centraal hebben staan en deze opwaarderen van bijgerecht naar hoofdgerecht. Onze opdrachtgever is zo’n formule.
Gevestigd in de Verenigde Staten liggen haar wortels in Frankrijk. Daar is de formule, net als in 21 andere landen al succesvol. Voor Nederland zijn wij op zoek naar een Master Franchisenemer, maar gezien de grote belangstelling kunnen ook individuele franchisenemers zich aanmelden.
De formule is erg groot in Frankrijk en Nederland is een aantrekkelijke markt. De open economie, de vlucht die ondernemerschap neemt en het bewustzijn t.a.v. voeding maken de start in Nederland opportuun.
De formule is gestart in 2006 uit de “French cuisine country”. De formule slaagt erin om haar gasten zich te laten realiseren dat het goed mogelijk is om gezond, biologisch en lekker te combineren.
De franchise is goed doordacht en zowel voor de bedrijfsvoering, de marketing als de operationele kant van de business zijn veel zaken vastgelegd en beschreven. Als Master Franchisenemer bent u verantwoordelijk zijn voor de operationele uitrol. Na de testperiode begeleidt u uw ondernemers bij het kiezen van de locatie, de bouw en de bedrijfsvoering.
Naast een hands-on mentaliteit beschikt u over bewezen leidinggevende capaciteiten en een ondernemersmentaliteit. U hebt ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Affiniteit met food is een vereiste.
De Master Franchisenemer zal worden geholpen met het opzetten en exploiteren van de onderneming. Alle systemen zijn voorhanden. Commercieel en operationeel bewijst de formule zich en de directe bemoeienis van de franchisegever maakt dat er sprake zal zijn van een goede start. De opdrachtgever is bereid om te helpen bij eventuele financiering.
De formule brengt ervaring, ondersteuning, training en vooral een bewezen systematiek in. De kennis en ervaring van alle franchisenemers staat u ter beschikking.

Mocht u meer willen weten, dan sturen wij u graag onze uitgebreide brochure toe. Ook als u telefonische informatie wilt kunt u reageren dan op dit profiel.

Tags (trefwoorden)
Franchise | voeding | ondernemen | onderneming

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29