laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN CAMPERVERKOOP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61343 26-07-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Traditioneel worden campers verkocht via marktplaats of gespecialiseerde sites. Franchisegever is één van de eersten die het concept van makelaars gebruikt om verkopers te helpen een geschikte koper te vinden. In het Verenigd Koninkrijk is zij daarmee in minder dan drie jaar tijd uitgegroeid tot de meeste belangrijke speler in de markt van tweedehands campers.

De formule waar wij franchisenemers voor zoeken beschikt over een groot netwerk van makelaars in o.a. het Verenigd Koninkrijk die gespecialiseerd zijn in de verkoop van campers. Haar focus en ervaring liggen bij het begeleiden van particulieren bij het verkopen van hun camper. Zij doet dat met een bewezen en succesvolle methodiek en een uitgekiende internetstrategie. Het is echter de persoonlijke aandacht van de makelaars die het systeem echt krachtig maakt en de klanten helpt met uitstekende resultaten. Alle franchisenemers realiseren over het algemeen dan ook hoge omzetten.

Het niveau van de ondernemers in combinatie met een compromisloze houding t.a.v. kwaliteit en service bij hun opdrachtgevers, maakt deze ondernemers zeer gevraagd. Zij voegen waarde toe voor hun klanten.

De formule heeft veel ervaring, is gestart in Engeland en breidt zich nu sterk uit o.a. in de Verenigde Staten. Nederland is het eerste land op het Europese vasteland waar de formule franchisenemers werft. Uw campers worden ook internationaal aangeboden en kunnen ook internationaal worden verkocht.

U hebt een grote affiniteit met campers, misschien bent u al makelaar of zit u al in de business van verkopen of verhuren van vrijetijd. Geholpen door een internationale organisatie, kunt u snel aan de slag als franchisenemer bij onze opdrachtgever. U werkt vanuit huis na een gedegen training. U wordt zorgvuldig begeleid en continu bijgeschoold en kunt beschikken over een landelijke website.

Als dit u aanspreekt en u past in het geschetste profiel dan maken we graag kennis met u.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29