laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MARKETING DIRECTIE INTERNATIONAAL SOFTWAREHUIS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61333 21-07-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Deze internationale onderneming is een softwarehuis dat standaard software en apps ontwikkelt voor het MKB. Dit zijn zowel eigen ontwikkelde softwareproducten als producten van derden. De internationale marketing en verkoop van deze producten wordt gedaan door gelieerde landenorganisaties. De landenorganisatie in de Benelux is operationeel. De verkoopkantoren in andere landen moeten worden opgezet.

Daarnaast bouwt en onderhoudt de onderneming de benodigde eCommerce & ICT infrastructuur voor de klanten. Naast de ontwikkeling van producten, behoort tevens ondersteuning tot het dienstenpakket. De onderneming zal een 'off shore' ontwikkelbedrijf vestigen.

Het bedrijf zoekt een ondernemende marketing directeur (mede-eigenaar), verantwoordelijk voor het onderhoud en uitbreiden van het productportfolio ter versterking van het management die ook een belang koopt in de onderneming. Ervaring met 'off shore' software ontwikkelcentra is gewenst. Goede verdiensten en toekomstmogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29