laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BIJZONDER CHATEAUCOMPLEX IN NORMANDIë-FRANKRIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61291 14-07-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Meer dan € 5.000.000 N.v.t.

omschrijving

Ter overname aangeboden in de buurt van de bekende plaats Caen, en dichtbij de historische (landings)kust in Normandië (Calvados streek) gelegen complex, annex kasteelhoeve met kerkkapel omringd met een prachtig park.

Dit bijzonder karakteristieke en historische gebouw met een lange geschiedenis is een bijzonder investeringsobject dat geschikt is voor o.a. stichtingen (retraite, kinderen sport- en scholingsprojecten, algemene scholing en trainingen), maar ook voor geïnteresseerde particuliere of zakelijke investeerders.

Het grondgebied is 2,5 ha. Het gebouw is gebouwd in de 19e eeuw en meerdere keren gerenoveerd in de 20e eeuw. Het netto oppervlakte is ca. 7.500 m² verdeeld over 4 vleugels met daarin opgesloten een grote binnenplaats. Er zijn 5 verdiepingen die bereikbaar zijn middels trappen en 2 liften.

Het gebouw is geen officieel monumentaal pand, maar ligt wel in een beschermd gebied. Het gebouw heeft dienst gedaan als bejaardencentrum, gemeentelijke kantoren en school en internaat.

Vraagprijs: € 10.000.000,-. Ieder aannemelijk bod van een investeerder is bespreekbaar!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29