laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SNOOKER- EN DARTCENTRUM TE KAMPEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61253 06-07-2015 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

In de historische Hanzestad Kampen, is dit welbekende snooker- en dartcentrum gelegen. Naast zeven pooltafels, een biljart en een snookertafel, beschikt het bedrijf over zes wedstrijd dartbanen. Dit kan eventueel nog verder uitgebreid worden.

Een grote groep vaste gasten weet zijn weg naar dit bedrijf te vinden voor een gezellige avond uit. Hetzij om gebruik te maken van voornoemde faciliteiten, hetzij vanwege de gezelligheid in de bruine kroeg.

Het bedrijf biedt onderdak aan diverse verenigingen. Zo is het de thuisbasis van de lokale dartvereniging, wordt er wekelijks door een grote groep fanatieke spelers gebiljart en zijn er regelmatig bijeenkomsten van de lokale carnavalsvereniging.
Ook voor feesten en partijen is dit bedrijf uitermate geschikt. De capaciteit varieert van 25 tot 250 gasten.

Het pand beschikt tevens over een grote bedrijfswoning welke over een eigen ingang beschikt. De woning bestaat uit een woonkamer, keuken, vier slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.
Intern is het mogelijk het bedrijfsgedeelte te bereiken middels een gang. Hier bevindt zich tevens nog een ruime opslag.

In de omgeving is er voldoende parkeergelegenheid. Gezien de oppervlakte van het geheel, leent het bedrijf zich voor diverse horecaconcepten. Alternatieve aanwendbaarheid anders dan horeca, is binnen het vigerende bestemmingsplan eveneens mogelijk.

Vraagprijs: € 340.000,= k.k.
Registergoed en bedrijfsexploitatie, bestaande uit bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29