laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEK PRODUCT, GERICHT OP ONDERNEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61232 26-06-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Participatie aangeboden:

Een uniek product en een stormachtige markt. Een kans om een bijdragen te leveren aan de opbouw van het meest complete en unieke platform voor ondernemers. Dit platform helpt ondernemers meer winst te genereren en biedt hen de mogelijkheid om op zeer eenvoudige wijze lokaal, interlokaal en nationaal samenwerkingen aan te gaan. Het platform biedt een breed scala aan diensten en modules welke allemaal zijn gericht op het versterken van de marktpositie van de aangesloten leden.

Voor wie:
Ben jij een netwerker in hart en nieren, heb jij passie voor het sales vak en help jij graag ondernemers en business clubs met het verbeteren van hun onderlinge samenwerking en communicatie? Wil jij je inzetten om het ondernemerslandschap te veranderen?
Dan is dit een uniek aanbod voor innovatieve ondernemers.

Het aanbod:
Er zijn nog diverse regio’s in Nederland waarin wordt gezocht naar ondernemers. Er wordt volledige begeleiding en ondersteuning aangeboden alsmede trainingen van zeer ervaren coaches. Je krijgt inspraak in de ontwikkeling van het platform en deelt in het succes.
De unieke opbouw van het platform en het innovatieve concept bieden jou twee verdienmodellen waardoor jij alle kansen hebt een zeer goed inkomen te verdienen.

Indicatie overnamebedrag: vertrouwelijk afhankelijk van regio tot maximaal € 100.000.Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29