laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF IN STOFFERING VAN LUXE JACHTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61226 25-06-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 € 100.000 - € 200.000 € 400.000 - € 500.000 B.V.

omschrijving

De onderneming met 4 fte is gevestigd in Midden Zuid Nederland en houdt zich met name bezig met stofferen van luxe jachten die levert aan de top-jachtwerven in Nederland.

Dit vak gaat gepaard met precisiewerk. Er zijn slechts enkele partijen die de kunst verstaan om op een hoog kwaliteitsniveau te kunnen leveren. De vakmensen van de onderneming zijn specialisten op het gebied van afwerking en pasvorm door de ruim vijfentwintig jaar ervaring in het vak.

De USP’s van de onderneming zijn het kunnen aanbieden van een compleet productassortiment, fullservice aanbod op gebied van zachte stoffering. De goede reputatie en het imago van de onderneming als leverancier van topklasse in stijl, service en uitvoering zijn verder sterke punten.

De onderneming heeft een redelijk stabiele omzet van € 600.000,- a € 700.000,- en is winstgevend.

Type producten
Slaapcomfort; matrassen en lattenbodems; maatwerkbanken binnen en buiten, stoffeerwerk: o.a. plafonds, wanden, dashboards, bedranden, hoofdborden; raambekleding: o.a. gordijnen, jaloezieën, plissé, duetten, skysol; tapijt; accessoires; sierkussens, spreien, handdoeken, badjassen; beddengoed; dekbedden, hoofdkussens, overtrekken, slopen.

Bijzonderheden
De aandelen in de onderneming worden te koop aangeboden inclusief de bijbehorende bedrijfsuitrusting, waarbij het bedrijfsonroerend goed in principe niet bij de koop is inbegrepen. Het uitgangspunt is dat, na een in overleg met de koper vast te stellen overgangsperiode, het huidige management zich zal terugtrekken uit de onderneming.

Overnameprijs
Nader overeen te komen, circa 3 a 4 maal EBITDA (2014: € 140k) afhankelijk van de betaalcondities.

Graag komen wij in contact met geïnteresseerde partijen. Uiteraard is meer informatie beschikbaar, welke na ondertekening van een NDA zal worden verstrekt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29