laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AUTOBEDRIJF IN NOORD-HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61214 23-06-2015 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. Eenmanszaak

omschrijving

Profiel onderneming
De onderneming betreft een onafhankelijk (universeel) autobedrijf. De activiteiten bestaan uit de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s. Het autobedrijf is gespecialiseerd in één groot automerk dat geassocieerd wordt met absolute kwaliteit. Het bedrijf heeft een zeer hoge servicegraad, gecombineerd met scherpe prijzen.

Naast verkoop houdt de onderneming zich bezig met inkoop, reparatie, APK-keuring en onderhoud van occasions. De werkplaats wordt bemand door zeer ervaren vakmensen die kwaliteit leveren. Het autobedrijf is aangesloten bij Bovag, RDC, NAP en RDW. De onderneming wordt gekenmerkt door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en snelle, professionele service.

Marktontwikkeling
Afgelopen jaren heeft de consument het onderhoud uitgesteld. Voor de komende jaren wordt daardoor een lichte volumestijging verwacht bij autobedrijven dankzij een inhaalslag voor uitgesteld onderhoud. Met de betere economische vooruitzichten, wordt bovendien een lichte omzetstijging verwacht in de verkoop van occassions.

Reden verkoop
De ondernemer is op een leeftijd gekomen dat hij zich wil oriënteren op andere zaken en beschikt niet over opvolging binnen de organisatie of familie.

Aantal medewerkers
De onderneming heeft 4 medewerkers (3,8 FTE) in dienst.

Huisvesting
De locatie van de onderneming is Noord-Holland. Het onroerend goed is in eigendom van de ondernemer. Na overname kan de locatie worden gehuurd tegen marktconforme condities.

Omvang onderneming
De omzet bedraagt gemiddeld ca. € 900.000.

Het overnamebedrag is afhankelijk van de onderdelen van de transactie. Eigen middelen ter hoogte van minimaal € 100.000 zijn noodzakelijk voor het tot stand komen van de overname.

Contact
Voor vragen of meer informatie vragen wij u te reageren. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst is aanvullende informatie beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29