laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZWEMONDERWIJS VOOR KINDEREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61207 22-06-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Wij zijn op zoek naar een master franchisenemer voor onze opdrachtgever. Zij is in haar thuismarkt absolute marktleider en op weg, dat ook te worden in een aantal andere landen. Kleine kinderen worden spelenderwijs wegwijs gemaakt met water.

Uitgebreid onderzoek heeft de potentie aangetoond. Minimaal is er ruimte voor 25 vestigingen in Nederland. O.a. de hoge standaards en het succes van de formule in andere landen zal een master franchisenemer voor Nederland aanspreken.

De toekomst van schoolzwemmen staat onder druk, zwembaden zijn driftig op zoek naar extra inkomsten, van huis uit is Nederland een zwemland en er is nog geen landelijke professionele aanbieder op dit niveau. De marktomstandigheden zijn prima. Het product zwemonderwijs noemen doet de formule geen recht. Zaken als gezondere ouder/kind relaties, verminderde kans op overgewicht, betere leerprestaties en fijne motoriek zijn geen neveneffecten maar een primair resultaat van de formule.

Als toekomstige master ontvangt u de rechten voor Nederland. U zult kunnen beschikken over een professionele formule, marktonderzoek en maakt kennis met een sterke, positieve bedrijfscultuur en het ondernemerschap. Relevant voor de groei zijn de franchisenemers en relevant is de ondersteuning door de moederorganisatie. Elementen als backoffice, training, eerstelijns businessadvies, marketing, inkoop etc. maken het dat de franchisenemers zich kunnen richten op de kernactiviteiten en hun groei.

Uw succes zal komen omdat u gedijt in een omgeving die commercieel en tegelijkertijd creatief is. U past in een cultuur die effectiviteit combineert met het vermogen om mensen te laten groeien. Een match met de bedrijfscultuur is daarom een randvoorwaarde. U beschikt daarnaast over de financiële middelen om uw bedrijf op te starten en toch vooral over de zorgzaamheid die past bij het product, de formule en de ambitie om consistent aan de opbouw van het merk te werken.

Als u zich in het profiel van de ondernemer en dat van de formule kunt vinden en u wilt hier meer over weten dan biedt de opdrachtgever u een inspirerende omgeving met veel oog voor innovatie en zelfstandigheid. Graag komen we in dat geval met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29