laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE ACCOUNTANTSKANTOOR MET HOOG NIVEAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61206 22-06-2015 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Deze opdrachtgever wil zich in de markt van administratieve dienstverleners onderscheiden door te excelleren in de dienstverlening.

Zij biedt haar franchisenemers het beste van twee werelden. Naast de charme van een klein administratiekantoor is dat de kwaliteit van een groot accountantskantoor. De kantoren zijn klein van opzet en worden geleid door iemand die ondernemer is. Door de kleinschaligheid zijn de tarieven laag terwijl het hoofkantoor een hoog niveau van ondersteuning waarborgt.

Intuïtief weet u het waarschijnlijk al; u wilt een eigen administratiekantoor beginnen. Misschien omdat u voldoening ontleent aan het verzorgen van een nette sluitende administratie, misschien vanwege de contacten met ondernemers om hen door coaching te helpen succesvol te zijn.

Wat de ondernemers bij deze formule bindt is gedegenheid, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en efficiëntie in het bedienen van haar klanten. Voor de lokale ondernemer vormt de formule een steun in de rug bij het starten van een eigen administratiekantoor. U kunt zich bezighouden met de primaire processen. Zaken als marketing, actueel houden van kennis en software zijn belangrijk, maar moeten voor u verzorgd worden. Ook als u al langer een administratiekantoor heeft, kunt u om allerlei redenen de behoefte hebben zich aan te sluiten bij deze organisatie. Uzelf inkopen in een groter kantoor heeft als consequentie dat u een deel van uw zelfstandigheid inlevert. Dus waarom niet aansluiten bij een franchiseformule?

De franchisegever kenmerkt zich door een sterke merknaam en kwalitatief hoogstaande marketinginstrumenten, trainingen voor de starter op het gebied van acquisitie en belastingwetgeving, ondersteuning bij klantenwerving, veel eerstelijns businessadvies etc.

Met de ondersteuning van onze opdrachtgever kunt u een administratiekantoor beginnen en zich direct richten op de kern van uw werkzaamheden: acquisitie alsmede administratieve en fiscale dienstverlening aan uw klanten.

Bent u geïnteresseerd? Dan doet u ons een plezier als u ons benadert voor een vrijblijvend gesprek. We zijn er trots op deze formule te mogen vertegenwoordigen en willen u graag meer vertellen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29