laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BUURT- & GEMEENSCHAPSGERICHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61205 22-06-2015 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Zelf noemt onze opdrachtgever zich een ‘high-energy neighborhood tavern’. De formule is gebouwd op de Ierse gastvrijheid waar sport, atmosfeer en goed eten samenkomen. De formule is zodanig opgezet dat zij zich kan aanpassen aan de kleur van de omgeving. Focus ligt bij het voortdurend heruitvinden van de formule voor lokale markten, flexibele prototypes, innovatieve menu’s en bouwen op de legendarische Ierse service.

De formule is ‘fast casual dining’ Het is dus geen quick service restaurant. Wel is zij uniek. De formule heeft een lange historie en voorziet in haar groei d.m.v. franchise. Meer dan andere formules heeft zij deze aangepast aan haar internationale expansie o.a. met een modulaire opbouw. Binnen grenzen is de formule aan te passen aan de couleur locale.

Het is dan ook een goed doordachte formule waarin sprake is van innovatie m.b.t. tot veel aspecten van de bedrijfsvoering. Zowel voor de marketing als operations geldt dat veel van de normen vastliggen en zijn beschreven.

Voor de Nederlandse markt zijn wij op zoek naar een master franchisenemer, iemand die, te beginnen met één restaurant uiteindelijk de hele markt zal bedienen. Groeitempo en gekozen modules worden lokaal bepaald.

Er is sprake van een Europees hoofdkantoor dat de master helpt bij de ondersteuning van franchisenemers. De franchise is prima winstgevend en de groei in de laatste jaren is heel goed.

Belangrijke reden voor het recente succes is de samenwerking met de lokale ondernemers en de herpositionering van het merk. U bent als lokale ondernemer verantwoordelijk voor de opstart, implementatie en groei van uw vestiging(en). U krijgt hulp bij het kiezen van de juiste locatie, de bouw en de bedrijfsvoering maar daarnaast bent u ook een pionier en gaat u liever niet over de begane paden.

De ideale kandidaat beschikt over een praktische instelling, kan goed leiding geven en heeft een ondernemersmentaliteit. Daarnaast beschikt u vanzelfsprekend over ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Hoewel ervaring in de branche helpt is dat geen harde eis. Affiniteit met food en dienstverlening is echter onontbeerlijk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29