laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISENEMER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61204 22-06-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

De wetgever stelt steeds hogere eisen aan hygiëne en (voedsel) veiligheid. Tegelijkertijd wordt er door bedrijven steeds meer gehecht aan efficiency en effectiviteit. Deze formule brengt beide samen.

Het concept van onze opdrachtgever is in staat om een object of een ruimte ‘touchless’ vrij te maken van bacteriën en virussen. Op zich is deze techniek niet nieuw maar het procedé van deze franchisegever maakt het bereikbaar voor kleinschalige toepassing.

Uitgangspunt is om optimaal gebruik te maken van de kleinschaligheid door gebruik te maken van franchise om het procedé actief in de markt te zetten. Het gebruik van franchise waarborgt lokaal ondernemerschap terwijl de Nederlandse master franchisenemer zelf landelijke klanten werft.

In het Verenigd Koninkrijk heeft de master franchisenemer in minder dan een jaar 15 franchisenemers aangesloten en ook in Duitsland wordt gezocht naar een geschikte master franchisenemer.

De formule is even simpel als eenvoudig. Franchisenemers maken gebruik van uitgekiende apparatuur die door middel van een ‘mist’, objecten en ruimten vrijwel 100% bacterie en virusvrij maakt. Geschikt voor de complete gezondheidszorg (ouderen-, zieken- en verpleeghuizen) is de potentie in de horeca, wellness, kantoren, fitnessbranche etc. veel groter.

Door extra waarde toe te voegen door het product aan te bieden als een service d.m.v. zelfstandig ondernemers (‘man in a van’) ontstaat er voor alle stakeholders een aantrekkelijke propositie. De kracht zit dus in de service en het persoonlijk contact. Desondanks is het denkbaar dat de master franchisenemer het product selectief in (sub) licentie geeft aan schoonmaakbedrijven, die e.e.a. als separaat merk voeren.

Wij zoeken een master franchisenemer voor Nederland. U begint eerst uw eigen pilot en groeit daarna (zo snel mogelijk) uit naar een niveau waarbij u volume paart aan slagkracht. Uw achtergrond wordt vooral gekenmerkt door ondernemerschap, durf, het vermogen beslissingen te nemen en ambitie.

Het product is breed inzetbaar. Specifieke kennis over een specifieke branche is dus minder van belang. (Sales) ervaring en/of ervaring in het aansturen van een team is dat wel. Het hebben van een relevant netwerk zal uw start zeker kunnen versterken.

Als u die ondernemer bent die zich aangesproken voelt door dit profiel dan komen wij graag met u in contact. 


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29