laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE ADVIES IN KOSTENBESPARING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61203 22-06-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De formule waar wij franchisenemers voor zoeken beschikt over een wereldwijd netwerk van ruim 700 consultants. Haar focus en ervaring liggen bij het begeleiden van middel - en grote ondernemingen bij het optimaliseren van de winst door een bewezen en succesvolle methodiek voor het verlagen van kosten. Met krachtige en bewezen strategieën op het gebied van o.a. inkoop- lease- en overheadkosten helpt zij opdrachtgevers met gegarandeerde resultaten. Alle franchisenemers realiseren dan hoge omzetten.

Het niveau van de ondernemers in combinatie met een compromisloze houding t.a.v. kwaliteit en service bij hun opdrachtgevers, maakt deze ondernemers zeer gevraagd. Zij voegen waarde toe voor hun klanten.

De formule heeft al 20 jaar ervaring. Gestart in de UK is zij nu succesvol, in 32 landen, op 4 continenten. De franchisenemers realiseren een besparing van gemiddeld 20% op inkoop- en overheadkosten en leveren op die manier een significante bijdrage aan de winst van hun opdrachtgevers.

U hebt ruime ervaring in het bedrijfsleven als senior manager en wilt die kennis en ervaring, geholpen door een internationaal succesvolle organisatie inzetten om bedrijven te helpen de winst te verbeteren. U werkt vanuit huis na een gedegen training. U wordt zorgvuldig begeleid en continu bijgeschoold via o.a. internationale congressen, een online forum en persoonlijke coaching. Een database met informatie is onderdeel van het concept en helpt de partners snel succesvol te zijn.

Als dit u aanspreekt en u past in het geschetste profiel dan maken we graag kennis met u.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29