laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MAKELAAR IN HET HOGERE SEGMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61202 22-06-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Wij vertegenwoordigen een franchise in de makelaardij. Zij verhuurt huizen in het hogere segment van de markt vooral maar niet uitsluitend aan expats. Zij ziet de omzetten en daarmee het marktaandeel stijgen.

Gezien de lange historie, de formule bestaat al ruim 20 jaar, is er veel kennis aanwezig en is zij, in de gebieden waar zij actief is, marktleider. Gezien de verdere verdichting van het netwerk is de formule nu op zoek naar franchisenemers die actief willen zijn in West- & Oost Brabant, Amsterdam en Rotterdam. Ook Twente en Zwolle worden gezien als uiterst interessante marktgebieden.

De franchisenemers werken nauw samen en bouwen aan de groei van de formule. Een (nieuwe) landelijke internetsite, slimme leads generatie en een toenemende bekendheid van de formule verklaren de stijgende omzetten. De franchisenemers hebben het vermogen om mensen samen te brengen en combineren dat met zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid en een hoog energieniveau, gericht op het leveren van een topprestatie richting verhuurders en huurders.

Geïnteresseerde kandidaten hebben de ambitie om actief bezig te zijn met sales en acquisitie van huizen. Idealiter beschikt u al over een netwerk in uw omgeving. De formule kan u helpen dit netwerk snel en efficiënt verder uit te bouwen. U kunt zich dan direct richten op het opbouwen van een bestand van te verhuren woningen. U bent in uw gebied verantwoordelijk voor de bemiddeling van huur en verhuur van zakelijke en particuliere woningen. Gebruikmakend van de formule brengt u huurders en verhuurders samen waarbij de nadruk ligt op service.

De formule wordt gekenmerkt door een bewezen systematiek. De methodiek wordt (nog) steeds verder geprofessionaliseerd en er is nu al sprake van een netwerk van ruim 15 vestigingen. De combinatie van een instap van minder dan € 20.000, - en alle kennis en ervaring van o.a. bestaande franchisenemers geeft u een prima start.

Mocht u meer willen weten, dan sturen wij u graag onze uitgebreide brochure toe. Ook als u telefonische informatie wilt kunt u reageren op dit profiel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29