laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOT PRETPARK MET HOTELS IN GRENSSTREEK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61198 18-08-2015 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Aandelentransactie 10 - 50 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Meer dan € 1.000.000 Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Betreft
De overname van een familiepretpark met binnen- en buitenfaciliteiten waarbij zowel de activiteiten als bijbehorende onroerende zaken onderdeel van de verkoop zijn. Verkoop vindt plaats middels een aandelentransactie.

Reden verkoop
De onderneming wordt ter overname aangeboden wegens andere doelstellingen van de eigenaar. De eigenaar willen meer tijd besteden aan andere zaken.

Profiel onderneming
Het familiepretpark geniet hoge naamsbekendheid. Dit park heeft ontzettend veel te bieden voor zowel kinderen als volwassenen. Het park beschikt over ruim 40 binnen- en buitenattracties, 6 hotels, 20 vergaderzalen, diverse restaurants en cafés, een theater en een grote expositiehal van 6.000 m2. Het park is gedurende het seizoen (april t/m oktober) bijna elke dag geopend. Het park heeft jaarlijks gemiddeld 600.000 bezoekers.

Werknemers
De onderneming kent een platte organisatiestructuur met een directeur en een aantal bedrijfsleiders die alle werknemers aansturen. De managementtaken liggen bij de directeur.

Locatie
De activiteiten worden verricht vanuit de grensstreek Nederland-Duitsland.

Overnameprijs
De exploitatie is verkoop klaar en kan te allen tijde worden overgedragen. De exploitatie is ideaal voor bedrijven die uitbreiding van hun activiteiten verlangen of voor een geïnteresseerde die de exploitatie wil overnemen.
De vraagprijs wordt op aanvraag verstrekt.

Opmerking
Nadere informatie is na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst te verkrijgen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29