laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MEDEVENNOOT INTERNATIONALE PROJECTORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61157 02-06-2015 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is recentelijk een samenwerking aangegaan met de grootste internationale leverancier ter wereld voor turbine bladen en -onderhoud. Deze leverancier wil een belangrijk aandeel verkrijgen in de uitdagende en omvangrijke energiemarkt door een gunstigere prijs/kwaliteitverhouding t.o.v. de oorspronkelijke leveranciers.

Momenteel zijn de eerste offertes uitgebracht. Om de verdere groei van de activiteiten mede te initiëren en te begeleiden, zoekt onze opdrachtgever een partner en medevennoot voor deze nieuwe business. Dit zal worden vormgegeven in een aparte vennootschap.

Vanuit deze vennootschap wordt het gehele commerciële, operationele en logistieke proces en de advisering rondom de onderhoudsactiviteiten verzorgd. Deze activiteiten vinden plaats vanuit de vestiging in Moskou. Doordat veelvuldig afstemmingen plaats zullen vinden tussen de contractpartijen - de leverancier/het onderhoudsbedrijf resp. de eindklanten / energiecentrales - vraagt dit om een goed gevoel voor lokale en internationale verhoudingen.

De partner en medeaandeelhouder participeert in een sterk groeiende onderneming met zeer goede winstpotentie. De kandidaat investeert 150k. Overname van de gehele onderneming is op termijn mogelijk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29