laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT EN EVENTCENTER TE GIETHOORN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61146 25-08-2015 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

In het centrum van de zeer bekende toeristische plaats Giethoorn is dit mooie en zeer diverse horecabedrijf gelegen. Het pand is in 2011 geheel nieuw gebouwd en verkeert derhalve in uitstekende staat van onderhoud.

Het restaurant heeft een verkoop- vloeroppervlakte van circa 200 m2, heeft de beschikking over een grote, moderne bar en heeft op de kopgevel openslaande deuren, welke toegang geven tot het terras. Op dit moment biedt het plaats aan circa 120 gasten. Het terras, met uitzicht over het water, biedt plaats aan circa 275 gasten. Het geheel wordt op dit moment geëxploiteerd als restaurant en eventcenter.

Naast een uitstekende lunch of diner, kan men hier terecht voor een uitgebreid aanbod van arrangementen en activiteiten variërend van 10 tot 300 personen.

Op een deel van het perceel is een 18 holes midgetgolfbaan gelegen, waar met name in het hoogseizoen, veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Het deel van het perceel waar thans de outdoor activiteiten worden georganiseerd, biedt binnen het vigerende bestemmingsplan mogelijkheden ten aanzien van kampeeractiviteiten.

Nieuwsgierig geworden naar dit complete, veelzijdige en idyllisch gelegen horecabedrijf? Neem dan contact op voor aanvullende informatie!

Vraagprijs: € 650.000,= k.k.
Registergoed en bedrijfsexploitatie, bestaande uit bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam en website.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29