laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL - RESTAURANT CENTRUM VLISSINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61140 27-05-2015 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Ter overname aangeboden een hotel - restaurant in centrum van Vlissingen.

Vlissingen is de bekende havenstad van Zeeland. Op de levendige boulevard met een diversiteit aan gebouwen kan men de zeeschepen die voorbij varen bijna aanraken. Dit levendige schouwspel heeft een grote aantrekkingskracht op zowel de lokale bevolking als ook de vele toeristen die deze beroemde plaats bezoeken. In Vlissingen worden er jaarlijks vele festiviteiten georganiseerd waarvoor men uit de weide omgeving naar Vlissingen komt. Samen met een diversiteit aan winkels, bedrijven en horeca vervult deze stad een kerntaak in de regio waardoor er veel bedrijvigheid heerst.

Op een goede locatie in het centrum van Vlissingen ligt dit leuke bedrijf. Dit hotel ligt aan het begin van het stadshart en werkelijk op een steenworp afstand van de winkelstraat. Dit hotel is zeer bekend in Vlissingen en omgeving. Het bedrijf kent veel vaste gasten. De ligging is een uitstekende locatie met veel traffic en daardoor een goed omzet potentieel.

Het bedrijf beschikt over 22 hotelkamers, een restaurant met 42 zitplaatsen, een brasserie met 34 zitplaatsen, een bar met 10 zitplaatsen en een terras met 20 zitplaatsen.
Er is een (bedrijfs)woning beschikbaar (woonkamer, open keuken, 5 slaapkamers en 3 badkamers) die er bij gekocht kan worden.

Vraagprijs O.G. en inventaris: € 595.000,- K.K.
Vraagprijs woning: € 295.000,- K.K.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29