laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WINKELCONCEPT IN SPIRITUELE PRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61117 21-05-2015 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Een volwassen en goed renderend bedrijf met veel groei-potentie en een “klinkende” naam in Nederland (een merk!!). Een bedrijf met een succesvolle winkel, een “gezond-eten” corner en een internetshop op zoek naar een opvolger voor verdere uitbouw en groei.
Er wordt wereldwijd ingekocht bij veelal vaste leveranciers en verkocht aan particulieren en bedrijven. Er is een zeer mooie en informatieve website met webshop, waarop klanten ook kunnen bestellen, maar ook een zeer grote (ca. 350 m2) winkel, geheel in de wellness sfeer van de producten. Tevens bevindt er zich een horeca-gelegenheid waar veel uitbreidingskansen liggen op het gebied van wellness en gezond eten en zijn er ontmoetingsruimtes. Een bezoek wordt een beleving voor de klant. De groeimarkt van bewuste consumenten ligt voor u open.

Het bedrijf realiseert thans een omzet van bijna € 650.000 per jaar. Het is een zeer stabiele onderneming, financieel gezond met gezonde balansposities.

Het bedrijf is centraal gevestigd in de Randstad in een huurpand op een zeer goede locatie (A1). Kantoor, showroom/winkel en ontmoetingsruimten (binnen en buiten) zijn bij elkaar ruim 625 m2 groot. De huurprijs is zeer redelijk.

Binnen de huidige parameters zijn er belangrijke groeimogelijkheden. De markt voor dit soort producten groeit nog steeds en is zelfs “hot” te noemen. Gezondheid en well-being staan centraal bij iedereen en zeker alternatieve methoden en (natuurlijke) producten die levensvreugde bevorderen.
De vraagprijs van dit kwalitatief hoogstaande en financieel gezonde bedrijf is nader overeen te komen. Uiteraard inclusief een ruime, nader af te spreken overdrachtsbegeleiding.
Dit bedrag is voor 100% van de aandelen, inclusief alle activa (inventaris, bedrijfsauto’s en voorraden) en een goodwill-deel voor de naam, het team, de kennis, inkoopkanalen en de klanten etc., maar ook inclusief de gunstige huurcondities van het zakelijk onroerend goed.

Een koper dient over minimaal €200.000,- eigen middelen te beschikken om deze overname te kunnen financieren.

Unieke kans: Ondernemen met de kosmische wind in de zeilen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29