laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMMERCIëLE PARTNER APP-BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61105 19-05-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Het bedrijf biedt een service aan die ervoor zorgt dat bestaande webshops een app krijgen. Deze app zal gevuld worden met inhoud van bestaande back-end systemen van e-commerce platformen, zoals SEOshop, Magento en MyShop. Zo zal bijvoorbeeld een kapsalon die aan instore marketing doet, filmpjes ook zichtbaar willen maken in haar app. Dit is allemaal mogelijk! Door samen te werken met de grote e-commerce platformen biedt dit bedrijf haar diensten aan.

Meer dan de helft van alle verkopen via het Internet is mobiel en hier dient op ingespeeld te worden. Mobiele verkoop is daarom ook niet meer weg te denken als extra verkoopkanaal. De verkopen via een mobiele app zorgen ook nog eens voor een hogere conversie van 30%. Dit is hoger dan wanneer er producten via een mobiele of desktop website worden verkocht. De onderneming biedt gebruiksvriendelijke applicaties en biedt tevens een erg snelle service: binnen 4 weken staat de app in de Apple App Store en Google Play Store.

Voelt u zich thuis in de e-commerce branche? Bent u een sales professional en bent u bereid om mee te groeien met dit innovatieve bedrijf die zich in een explosieve groeimarkt bevindt? Reageert u dan voor meer informatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29