laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNER E-COMMERCE ONDERNEMING IN FASHION

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61099 19-05-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Succesvolle onderneming actief op het brede terrein van E-commerce in de modewereld is op zoek naar een MBI-kandidaat die als Manager Business Development de doorontwikkeling gaat begeleiden van een tweetal zeer interessante E-com Business Units.

Business unit 1 biedt een totaaloplossing voor productfotografie en live modellen met het aanleveren van fotobestanden die geschikt zijn voor directe plaatsing op websites van de Fashion retailers en brands. Deze full service wordt nog completer door het aanleveren van POS en materiaal dat bij de onderneming op digitale printers wordt geproduceerd. De andere business unit levert een full service Fashion-oplossing voor Retailers. Via deze website wordt extra support aangeboden, vanaf het design en management van websites tot het begeleiden van fotobestanden met Shopfloor en Merchandising adviezen.

Als Manager Business Development ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe business, zowel bij bestaande als nieuwe klanten. Je analyseert de markt, zorgt voor visie en geeft vorm aan het sales- en marketingplan, dat je vervolgens realiseert.

Uitgebreide kennis van de nationale en internationale Retailsector of e-com business bij voorkeur in het Fashion segment is gewenst. Uitstekend commercieel inzicht, analytisch denkvermogen gecombineerd met affiniteit voor het product in de Fashion branche, klant- en resultaat gedreven spreekt voor zich.

Voor de MBI kandidaat is er in de range van € 100K tot € 250K de optie om een aandeel te verwerven in beide genoemde winstgevende activiteiten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29