laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF MET NIEUW BETALINGSSYSTEEM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61098 19-05-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De onderneming heeft een nieuw betalingssysteem geïntroduceerd, waardoor er op een snellere manier kan worden betaald in een winkel. Deze systemen zijn al grootscheeps in gebruik in Frankrijk.

Het betalingssysteem werkt zelfstandig en heeft een eigen besturingssysteem. Het kan dus zelfstandig bedient worden door de consument, bijvoorbeeld voor het bestellen van fast food (self-service), maar ook door het apparaat in het stadhuis te plaatsen. Zo kunnen de burgers zelf een product bestellen en vooraf betalen. Er kunnen betalingsbewijzen en tickets worden afgedrukt. Het apparaat is zelfs geschikt voor een parkeerplaats of een parkeergarage. In Frankrijk worden soortgelijke systemen gebruikt in supermarkten, zodat klanten met weinig boodschappen zichzelf kunnen bedienen.

Het systeem kent meerdere opties, namelijk een back-office, waarin de winkelier of ‘operator’ van het betreffende betalingssysteem de historie van transacties kan inzien.

Ziet u zichzelf wel als draaiende motor in dit jonge bedrijf? Als u een hart heeft voor de (nieuwe) techniek en de uitdaging aan wil om het systeem internationaal uit te rollen, dan bent u de juiste kandidaat. Wij zien uw reactie dan graag tegemoet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29