laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN ONLINE COMMUNICATIE APPLICATIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61033 04-05-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De onderneming speelt in op de nieuwste internetontwikkelingen en biedt ondernemers applicaties op het gebied van (mobiele) website bouw, ondersteuning bij online communicatie activiteiten en meer.

Om de kwaliteit van de diensten optimaal te benutten en MKB ondernemers te helpen om hun online zichtbaarheid te vergroten, is de onderneming op zoek naar een enthousiaste en gedreven technisch directeur die de huidige applicaties verder ontwikkelt en het productportfolio verder uitbreidt.

Heeft u een echte ondernemersmentaliteit en bent u gedreven om de maximale mogelijkheden uit het (huidige) productportfolio te halen? Heeft u ervaring met de ontwikkelingen binnen het huidige IT-landschap? Dan bent u de kandidaat die wij zoeken!

U koopt, als mede-eigenaar, een belang in de onderneming. Het is belangrijk dat u bereid bent om samen te werken met de huidige operationeel directeur en verkoopdirecteur.

Indicatie vraagprijs € 100.000,-


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29