laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMMERCIëLE MBI COMPAGNON VOOR POST-STARTUP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61028 01-05-2015 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Wij maken slimme B2B dialoogsoftware. Een van onze producten is reeds in de handel. Hiermee bedienen wij de behoefte van consultants, ondernemingsraden, verenigingen en managers om hun achterban efficiënt en laagdrempelig te betrekken en raadplegen. De achterban (dit kunnen panels en ongelimiteerd grote groepen klanten, burgers, medewerkers, leden, patiënten zijn) mag kwalitatief antwoord geven op gestelde vragen. Het ingebouwde stemalgoritme zorgt voor een objectieve sortering van de ingediende suggesties en daaropvolgend rapportage.

De onderneming speelt in op de trend om medewerkers en de achterban in brede zin, actief en regelmatig te betrekken bij de vraagstukken die spelen bij een organisatie. Dit levert betere ideeën op en verhoogde betrokkenheid ('buy in'). Onze software maakt dus concrete impact op het resultaat en richting van de organisatie.

De onderneming is uit de risicovolle startup fase: de software is extern getest, veilig, schaalbaar en meertalig. Initiële klantcontracten met corporates zoals PostNL, Nevi, ABN Amro, De Rechtspraak. De software wordt ingezet voor innovatie, door ondernemingsraden, en in dynamische strategievorming. Facturen nemen in hoogte toe en de time-to-close neemt af. We hebben de eerste partners gevonden om richting hun klanten de software te vermarkten.

Wij zoeken dan ook voor de volgende groeistap een commerciële MBI kandidaat die met ons de pipeline (nu 100+ organisaties) vergroot en succesvol converteert. Wij stellen 20-51% beschikbaar voor de geschikte compagnon.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29