laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INT. GROOTHANDEL EN PRODUCENT (EIGEN MERK)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61019 30-04-2015 Groothandel Groothandel in auto`s en accessoires
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Mogelijkheid tot investeren dan wel participatie in een onderneming gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige accessoires voor motoren. De afnemers zitten wereldwijd en zijn business-to-business klanten.

Wat wordt geboden
De algemeen directeur van deze onderneming wil graag zijn onderneming versneld winstgevend laten groeien. De onderneming heeft een goede naam en een eigen productengamma plus een kwalitatief hoogwaardig, zeer internationaal klantenbestand.

In de afgelopen jaren is, nadat de onderneming is overgenomen door de huidige eigenaar, de organisatie opnieuw neergezet. Dankzij de doorgevoerde reorganisaties en bijvoorbeeld investeringen in ICT zijn de kosten structureel verlaagd wat ruimte geeft om te investeren in groei. De laatste reorganisatie stap (productie / assemblage in China) wordt nu gezet. Gelijktijdig gaat de onderneming verder groeien met het eigen merk en als subcontractor en is er focus en versterking nodig op commercieel vlak. Om de laatste stap van de reorganisatie versneld te zetten is er behoefte aan additioneel (werk)-kapitaal / mankracht. Om meer grip te krijgen op de voorraad (kleinere bestelhoeveelheden), sneller in te kunnen spelen op de vraag en innovatie van eigen producten te versnellen is meer flexibiliteit nodig in de productie / assemblage. Om dat te realiseren is een eigen assemblage in China gepland. Vanuit China kan direct naar andere delen van de wereld verscheept gaan worden wat significante kostenvoordelen heeft.

Wat wordt gezocht
We zoeken een informal investor /oud- ondernemer om te participeren met een combinatie van een lening en risicodragend kapitaal (aandelen) om het werkkapitaal te versterken. De omvang van het gezochte kapitaal ligt op € 250.000. Een netwerk en/of kennis van de markt en affiniteit met merken is een pre maar niet noodzakelijk. Of u in meer of mindere mate actief gaat meedenken of meewerken is in onderling overleg in te vullen.

Bij interesse in deze onderneming ontvangen wij graag van u informatie over uw achtergrond en motivatie. Na het tekenen van een geheimhouding is nadere informatie beschikbaar. Vervolgens zal er desgewenst een gesprek plaatsvinden met de huidige directeur. Bij wederzijdse interesse zullen we u van nadere informatie voorzien en u vragen een voorstel uit te brengen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29