laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIEKANTOOR OVERIJSSEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60957 15-04-2015 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar administratiekantoren in de Overijssel, bv. in Zwolle, Enschede, Almelo en Deventer, die zich willen aansluiten bij een succesvolle franchiseformule met een landelijke dekking en een vernieuwend administratie-adviesconcept.

De propositie van onze opdrachtgever is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner/controller ten behoeve van haar opdrachtgevers in het MKB en MKB+. Centraal hierin staat, de tools aanreiken aan uw opdrachtgevers waardoor deze in staat is om op een verantwoorde wijze zijn of haar persoonlijke en zakelijke te kunnen realiseren. Of het nu gaat om uitbreiding, consolidatie, bedrijfsopvolging, fiscale dienstverlening of de oudedagvoorziening van de ondernemer(s), alle aspecten waarmee uw opdrachtgever geconfronteerd wordt kunt u binnen de propositie professioneel aanbieden en adviseren.

Om de doelstellingen van deze propositie ook daadwerkelijk te kunnen realiseren richting uw cliënten is de franchiseorganisatie ingericht op basis van een drietal pijlers, waarvan de intensieve begeleiding van de franchisenemers/-adviseurs naast de professionele systemen en back-office een belangrijk deel uitmaakt.

Heeft u een kantoor in Overijssel met een toekomstgerichte professionele ambitie en beschikt u over een HBO afgeronde opleiding? Bent u ondernemend, gedreven en bent u bereid uw kantoor deel uit laten maken van een landelijke organisatie ( in 2010 de winnaar van de jong MKB prijs en in 2014 genomineerd voor de innovatieprijs ) en dus bereid in dit kader tevens een team-player te willen zijn?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29