laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MARKETINGBEDRIJF ZOEKT COMMERCIëLE DIRECTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60948 14-04-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Ons participatiebedrijf heeft een belang genomen in een marketingbedrijf dat een concept heeft dat een oplossing biedt voor zorginstellingen met betrekking tot logistiek. Wij zijn wij op zoek naar een commerciële regio directeur (mede - aandeelhouder) die mee wil groeien.

Het bedrijf
Het bedrijf is gestart in 2012 en heeft inmiddels bewezen dat de zeer interessante propositie aanslaat in de markt. Het bedrijf wordt nu geleid door de initiatiefnemer samen met 2 medewerkers en een aantal ZZP-ers. Deze ZZP-ers vervullen nu de rol van verkoper.
De initiële verkoop van dit product is vrij eenvoudig. Dit komt door de propositie die inspeelt op een groot probleem in de zorg. De executie van de verkoopopdracht is echter complexer en vraagt vooral creativiteit en salespower!

In de loop van dit jaar zal het team uit 8 a 10 medewerkers bestaan. Er wordt uitsluitend zaken gedaan in het B to B segment. Internationale uitrol in met name Duitsland is een optie voor de toekomst.

Op dit moment is er slechts 1 actieve directe concurrent. De marktpotentie is echter zo groot dat beide partijen zonder enig probleem naast elkaar kunnen bestaan. Alhoewel de volledige focus op de zorgmarkt ligt is de propositie ook uit te rollen naar andere marktsegmenten.

Wat is de ambitie van de onderneming?
Binnen 3 jaar de toonaangevende speler worden in de markt
Sterke groei realiseren in omzet en winst
Het behouden van een inspirerende, open en eerlijke werkomgeving
Herkenbaar worden als creatief en innovatief bedrijf dat adequaat kan inspelen op marktontwikkelingen
Wat bieden we?
Vanaf de start is rekening gehouden met een management fee die groeit met de toename van de omzet.
De mogelijkheid tot de invulling van een vrije commerciële rol in een snel groeiend bedrijf. Financieel meeprofiteren van de (internationale) expansie. Aandelen pakket dat op termijn verder zou kunnen groeien.
Initiatiefnemer blijft betrokken bij de onderneming.

Wat vragen we?
Om mede aanhouder te worden in deze propositie vragen we een investering tussen de
€ 100.000 en € 150.000 afhankelijk van de grootte van het aandelenpakket.

Wat doen we met de investeringen?
De geïnvesteerde bedragen worden onder andere gebruikt om het bedrijf snel (en gecontroleerd) te laten groeien. Dit vraagt met name om een investering op marketing en sales gebied. De propositie van het bedrijf zal verder worden aangescherpt en meer gaan inspelen op MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Tot slot wordt een deel van het ingebrachte kapitaal gebruikt voor de aankoopfinanciering van kapitaal intensieve producten.

Gewenste vaardigheden en competenties:

Wie zoeken we?
Een commerciële regio directeur die samen met de initiatiefnemer de markt in zijn eigen regio (de helft van Nederland) gaat bewerken. Om dit voor elkaar te krijgen zoeken we een sterke zelfsturende kandidaat. Naast een hoge hands-on mentaliteit dient deze kandidaat te beschikken over strategisch inzicht en goede managementkwaliteiten die borg staan voor het adequaat aansturen van een (toekomstig) commercieel team.
Ervaring: strategie ontwikkeling, commerciële achtergrond, bewezen verkoopervaring inclusief bewezen commerciële successen, ervaring in het B to B segment, ervaring of kennis van de zorgmarkt is een pre, hands-on mentaliteit en coachende vaardigheden.
Beschikbaarheid: fulltime


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29