laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBSHOP IN NICHE MARKT VAN PARTYSUPPLIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60931 09-04-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak

omschrijving

Webshop in niche markt van partysupplies met eigen merk.

Wegens gebrek aan tijd bij de huidige ondernemer wordt een webshop in partysupplies met eigen merk te koop aangeboden. Het is een product met specifiek concept en uitstraling gericht op een nichemarkt.

Het bedrijf heeft een goed vormgegeven website met diverse betaal- en bestelmogelijkheden. De webshop bedient op dit moment Nederland en België. Een verdere uitrol naar landen is mogelijk. Daarnaast vinden directe wederverkopen plaats via Bol.com/Amazon en Ebay alsmede leveringen diverse Nederlandse (landelijkwerkende) retailorganisaties/supermarkten/slijterijen en cadeauwinkels. Tevens worden een aantal wholesale afnemers in Duitsland bediend.

De webshop kenmerkt zich door een zeer goede search-engine optimalisatie en een hoog conversieratio.

Er wordt een beperkte voorraad aangehouden. Opslag, distributie en logistiek is uitbesteed aan een fulfilmentcentrum. Inkopen vinden plaats bij verschillende leveranciers in Amerika en het Verre Oosten.

De commerciële mogelijkheden van het bedrijf zijn/worden op dit moment niet benut wegens gebrek aan tijd. Uitbreiding van het productassortiment en/of afzetkanalen zijn concrete mogelijkheden.

In het bedrijf zijn geen personen werkzaam buiten de eigenaar, er wordt gebruik gemaakt van staigairs. De exploitatie vergt een zeer beperkte wekelijkse tijdsinspanning.

Bovendien is het bedrijf eenvoudig verplaatsbaar en kenmerkt zich door een lage kostenstructuur. In 2014 is een omzet behaald van meer dan € 100.000 met een netto winstmarge van ruim 25%.

Het bedrijf is zeer geschikt voor een startende ondernemer en kent een beperkte investering/overnamesom.

De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Het betreft een activatransactie. Na het tekenen van een geheimhoudingsovereenkomst zal verdere informatie beschikbaar gesteld worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29