laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MOBILITEITSOPLEIDINGSCENTRUM ZOEKT MBI

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60919 21-04-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie 10 - 50 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Onderneming
Deze onderneming in mobiliteitsopleidingen bestaat al vele jaren, is actief in bepaalde delen van de Randstad en heeft een zeer goede naam in de markt. De onderneming biedt diverse opleidingen aan verschillende doelgroepen aan. Het omzetniveau in 2014 lag op ruim € 2,0mln. bij een bovengemiddelde winstgevendheid.

Organisatie
Rapporterend aan de eigenaar is een bedrijfsleider verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Binnen de organisatie zijn een groter aantal opleiders werkzaam, naast enkele administratieve en commerciële medewerkers.

Locatie / OG
De onderneming is gevestigd in een gehuurd bedrijfspand, gelegen op een strategische plek ten opzichte van uitvalswegen en faciliteiten. Het huurcontract loopt nog enkele jaren.

Reden verkoop
In het kader van de wens van de eigenaar om diverse zakelijke activiteiten af te bouwen en het de komende jaren rustiger aan te gaan doen, wordt deze onderneming ter overname aangeboden..

Transactie
Vanwege het feit dat de ter overname aangeboden onderneming vanuit een Besloten Vennootschap opereert waarmee alle aanwezige contracten zijn afgesloten, wordt een aandelentransactie nagestreefd. Gezien de aard van de onderneming heeft overdracht aan een gekwalificeerde MBI-kandidaat met beschikking over voldoende eigen vermogen de voorkeur.

Overnamesom
Uitgaande van het gegeven dat het een aandelentransactie betreft, heeft de overnamesom betrekking op het eigen vermogen van de onderneming, vermeerderd met een (mede op basis van normalisaties berekend) bedrag aan goodwill.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29