laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MEDEAANDEELHOUDER SHARED SERVICE CENTER INKOOP/ICT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60876 31-03-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Een inkoopgroep die nationaal en internationaal opereert, is op zoek naar directie en mede-ondernemers die specifieke kennis/ervaring hebben met inkoop(processen). Deze onderneming heeft met leveranciers zeer goede, langlopende prijsafspraken gemaakt, welke een-op-een worden doorgelegd naar klanten. Deze besparingen zijn bovenmatig en spreken iedere ondernemer aan. Dus je kunt als compagnon rekenen op een solide verdienmodel.

Naast het realiseren van inkoopvoordelen, zijn de klanten lid van een netwerk (online community). In dit netwerk is de branchespecialist de bindende factor voor ondernemers. Deze community kan voor diverse doelen ingezet worden nl. kennisoverdracht, uitwisselen van ideeën, enz.

Het shared service center vormt de ruggengraat van de organisatie. Dit onderdeel is verantwoordelijk voor alle contractering, administratie, facturatie en afhandeling van overeenkomsten met klanten en leveranciers. Daarnaast is het shared service center nodig voor de ICT infrastructuur om de organisatie te laten draaien en groeien.

Er staan 2 posities open. We zoeken een operationeel directeur, die primair verantwoordelijk is voor de gehele organisatie van deze backoffice en we zoeken een technisch directeur die primair verantwoordelijk is voor de hele ICT infrastructuur. De directie wordt gevoerd in collegiaal bestuur. Dit in nauwe samenwerking met de (vertegenwoordiger van de) aandeelhouders.

Profiel kandidaat:
• Een operationeel of technisch directeur (ondernemer)
• Ervaring met het leiden van een shared service center (is een pré)
• Doorzettingsvermogen en overtuigingskracht
• Communicatief sterk
• De wil om samen te werken

Als inbreng vragen wij ca. 150K – 250K welke wellicht deels financierbaar is.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29