laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


5* BUNGALOWPARK TE HONGARIJE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60875 31-03-2015 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 N.v.t.

omschrijving

Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om het Bungalowpark met alle daarbij behorende opstallen zoals restaurant, zwembad en de daaraan vasthangende exploitatie te willen verkopen. Het betreft een goed onderhouden bungalowpark met zelfstandig zwembad en restaurant.

Het park is gelegen in een fantastische omgeving op nog geen uur van Boedapest. Een plek waar je echt tot rust komt. In 2010 is er op het park een geheel nieuw middencentrum met zwembad, wellness center, restaurant, vergaderzalen, etc. gerealiseerd. In de nabije regio zijn er vele recreatieve mogelijkheden. Sinds begin 2013 is het park aangesloten bij een Europees opererende organisatie
op het gebied van exploitatie van bungalowparken.

Op dit moment zijn er 38 woningen in eigen beheer. De bezettingsgraad voor 2014 zal ca 45% bedragen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om nog eens 24 appartementen en 60 studios bij te bouwen. Door bovengenoemde samenwerking en de mogelijkheid om een aantal appartementen en studio’s bij te kunnen bouwen is een goed rendement haalbaar. Op dit moment zijn er inclusief de parkmanager in het hoogseizoen 18 medewerkers en in het laagseizoen 12 medewerkers werkzaam.

Het is een fantastische mogelijkheid om te ondernemen in dit bijzondere park.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29