laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONLINE ACCOUNTANCYPORTAAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60859 29-03-2015 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Te koop aangeboden (volledig/deel) operationeel online portaal waar accountants- en administratiekantoren hun ervaringen over leveranciers kunnen delen en waar deze zelfde kantoren kortingen kunnen realiseren als zij diensten/producten bij aangesloten partners afnemen. Het portaal is transparant van opzet doordat alle aangesloten partijen (kantoren/partners) volledig inzicht hebben in het profiel van anderen. De opzet van dit accountancy portaal is geïnspireerd op de website van hotel beoordelingen Zoover.

Het portaal bestaat nu 1 jaar en heeft ruim 100 aangesloten kantoren en 35 partners. Huidige aandeelhouder verkoopt (een deel van) de aandelen omdat aandeelhouder het portaal onvoldoende prioriteit kan geven om het verder uit te bouwen. Indien gewenst, wil huidige aandeelhouder nog wel betrokken blijven bij de verdere ontwikkeling van het portaal.

Bij eigendom van dit online accountancyportaal heeft u ook de mogelijkheid om dit portaal in andere sectoren operationeel te maken of door het portaal “white labelled” te verkopen aan inkoopcombinaties/ brancheorganisaties.

Wilt u meer informatie? Reageer dan en wij sturen u het url adres van het online portaal.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29